A körforgalom várhatóan március 15-ére készen lesz!


Természetesen a dátumot az időjárás befolyásolhatja, de ha minden a jelenlegi tempóban folytatódik, akkor március 15-ére elkészül a belváros központjában a körforgalom kialakítása. A forgalmi rendben március 9-től néhány napra lesz változás, amikor az útburkolatra a kopóréteg felkerül, de ez rövid ideig tart-tájékoztatott a város polgármestere.

 

A körforgalom kialakításával párhuzamosan zajlik a Petőfi és Árpád utcában a zöld város projekt keretein belül a parkolóhelyek kialakítása, a vízelvezető árkok célnak megfelelő, szakszerű lefedése.

Jól lehet már használni az új parkolókat az általános iskola előtti útszakaszon, de gyors ütemben haladnak a folytatással is.

A térkövezést követően pedig a parkosítás, virágosítás következik.

 

Mindezekkel együtt épül a Tóth Tivadar utcában a kerékpárút, mely jó szolgálatot tesz majd az óvodába igyekvő szülőknek, de minden kerékpárral és gyalogosan közlekedőnek egyaránt. És nem utolsósorban az ipari park létrehozásához kapcsolódóan a külső övezetben is jelentős útfelújítási munkák folynak. Hamarosan mindezen munkálatok teljes befejezéséről tudunk beszámolni – emelte ki Végh László polgármester.