Vége a röplabdaszezonnak!


A Magyar Röplabda Szövetség hivatalosan is bejelentette a bajnokság végleges lezárását a korona vírus járvány miatt. Az U15,U17,U19,U21-es bajnokság és az NBI-es mérkőzéseket is befejezettnek tekinti. Eredményhirdetés nem lesz.

 

Kaposi Tamás:
Az U10,U11,U13-as versenyeket szeptemberben folytatják amennyiben lehetséges. A gyerekekkel nem tudunk bejárni edzeni a tornaterembe, így online edzéseket tartunk, amelynek célja az erőnlét fenntartása. Sajnálatos ez a helyzet, mert több korosztállyal is esélyünk volt a döntőbe jutásra, sőt akár a dobogón is végezhettünk volna. Öröm az ürömben, hogy a ranglistán első helyen lévő mini csapatunk amennyiben a helyzet javul, szeptemberben megküzdhet a magyar bajnoki címért! Felnőtt csapatunk az NBI-ben a harmadik helyen zárta a rájátszást!

Ragyogó eredményeket értünk el ebben az évben.
A rendszeres edzéseknek, kemény munkának köszönhetően válogatott játékosaink száma is bővült.
Péter Benedek, Óhidi Richárd, Tóth Kristóf mellett Miklósi-Sikes Zétényt is behívták a ifjúsági csapatba.

Kiemelném női csapatunk egyre sikeresebb szereplését, akikkel idén kezdtük el a közös munkát.
Saját korosztályuknál 2-3 évvel idősebbek ellen játszottunk és 14 mérkőzésből 10-et megnyerve lehetőség volt a döntőbe jutásra.

A kényszer pihenő után újult erővel vágunk neki a munkának, hogy a 2020-2021-es szezonban is hasonlóan eredményesek legyünk.
Köszönjük szurkolóinknak az idei biztatást, Kérünk minden sportbarátot, hogy fogjunk össze, álljanak továbbra is mellettünk, járjanak ki meccseinkre, szurkoljanak, támogassanak minket!

Hajrá Sümegi Röplabda Egyesület!
Hajrá Dabronc Marcal-völgye Egyesület!