Tornagyőztes minisek!


A felsővárosi fiú Mini Röplabda Kupán 1. helyen végeztek a fiaink.

Izgalmas napot tudhatnak maguk mögött az U13-as fiúk.
A Dunszt Ferenc Országos Mini Bajnokság III. fordulójának Székesfehérvár adott otthont.

A meleg fogadtatás után, Kaposi-Pető Tamara tanítványai a csoport mérkőzéseken először Győr Széchenyi csapata ellen nyert magabiztosan 3:0-ra, majd a Lőrinc 2000 SE ellen aratott szintén 3:0-ás győzelmet, így csoport elsőként várhatta ellenfelét a döntőbe jutásért.

Az elődöntőt a lelkes Dunaújváros gárdája ellen játszottuk, ahol 2:0-ra nyertek Németh Áronék.

A döntőben határozottan és jókedvűen játszottak a miniseink és megérdemelten győztek 2:0-ra a Lőrinc 2000 SE csapata ellen.

Így zsinórban a 3. Országos Mini Bajnokság tornán állhatott a dobogó legfelső fokára a Sümeg-Dabronc és a mai nap szettveszteség nélkül sikerült elnyerni az aranyat.

Eredmények:
Sümeg-Dabronc – Győr 3:0 (3,2,14)
Sümeg-Dabronc – Lőrinc 2000 3:0 (19,18,14)
Sümeg-Dabronc – DSE Röplabda Akadémia 2:0 (4,26)
Sümeg-Dabronc – Lőrinc 2000 2:0 (12,15)

Edzői értékelés:

Kaposi-Pető Tamara
Gratulálok a csapatomnak, elmondhatatlanul büszke vagyok rájuk. Az első perctől a nap végéig koncentráltan, határozottan és jókedvűen játszottak. Tudatosan készültünk erre a tornára is. Látok fejlődést, ami nagyon fontos. A B sor a döntőbe jutásért 28:26-ra nyerte a szettet, ahol Juhász Norbert a vállára vette a csapatot. Különdíjat kapott Cserép Tamás, akinek ezúton is gratulálok. Tomika mindig a tornateremben van, ha pattog a röplabda. Igyekszik egyensúlyban tartani a tanulást és a sportot, már ilyen fiatalon komoly céljai vannak a röplabdával, amiben én, a férjem, a családja és az egyesület teljes vállszéleséggel mellette áll. Ha továbbra is ezzel az alázattal és szorgalommal dolgozik, meglehet, hogy a korosztályában a legjobb ütő játékos lesz. Nem dőlünk hátra, dolgozunk tovább.

A megosztásokat köszönjük!
Hajrá Sümeg-Dabronc!