Zöldhulladék gyűjtés


Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. 2017. április 1-velfolytatja alakossági zöldhulladékgyűjtését.

A lehullott falevelek összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést válasszuk. Az így begyűjtésre kerülőzöldhulladék (fa- és bokornyesedék, nyírt fű,), komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kerti hulladékot kizárólag tisztán, mindenféle szennyeződéstől mentesen szíveskedjenek elhelyezni a kihelyezett konténerbe (műanyagzsák, fólia stb. nélkül).

 

Azon Ügyfeleink, akik számára a meghirdetett időpontok nem alkalmasak, igénybe vehetik a Társaságunk által megnyitott Zalahalápi Hulladék udvart. A Hulladék udvarban kollégáink az Üzemelési szabályzatnak megfelelően a megjelölt hulladékokat térítés nélkül átveszik.

A hulladékudvart díjmentesen az a természetes személy és a vele közös háztartásban élő természetes személy ingatlanhasználó veheti igénybe, aki személyazonosságát és lakcímét igazolja, feltéve, hogy az ingatlanhasználónak közszolgáltatási díjhátraléka és ahhoz kötődő járulékos tartozása a közszolgáltató felé nincs.

Hulladékgyűjtő udvar nyitva tartása: Hétfőtől – Péntekig: 7:00-től – 15:00-ig.

                                                           Szerda:7:00-től – 18:00-ig.

 

A Hulladékudvar a Regionális Hulladékkezelő Központ melletttalálható.

 

A lakossági zöldhulladék gyűjtés az alábbi körzetbeosztások alapján és időpontokban történik:

 

A konténerek 7:00-tól 18:00-ig kerülnek kihelyezésre.

 

 

Település Kihelyezés időpontja Kihelyezés helyszíne Kihelyezett konténer darabszáma
Sümegprága Április 4, Május 2, Június 6, Július 4, Augusztus 1, Szeptember 5, Október 3, November 7, Sümeg, Csányi L. u. 1/B. (Sümegi Közszolgáltató Kft. telephelye) 1 db 30 m3
Bazsi Április 4, Május 2, Június 6, Július 4, Augusztus 1, Szeptember 5, Október 3, November 7, Sümeg, Csányi L. u. 1/B. (Sümegi Közszolgáltató Kft. telephelye) 1 db 30 m3
Sümeg Április 4, Május 2, Június 6, Július 4, Augusztus 1, Szeptember 5, Október 3, November 7, Sümeg, Csányi L. u. 1/B. (Sümegi Közszolgáltató Kft. telephelye) 1 db 30 m3