Brillíroztak a ifik!


A mai napon az országos férfi ifjúsági röplabda bajnokság elődöntőjének 1. fordulójának Sümeg adott otthont. A hazai pálya előnyét maximálisan kihasználták fiaink. 

Az első két mérkőzésen Kaposi tanítványai könnyedén nyertek és így mindenkinek játék lehetőséget tudott biztosítani. A folyamatos cserélgetések célja egyrészt a fiatalabb játékosok rutin szerzése és a tapasztaltabbak pihentetése a Kaposvár elleni meccsre. 

Ez a számítás bejött és remek mérkőzést láthattak a szurkolók! Látványos, közönség szórakoztató, színvonalas csatát magabiztosan nyerték meg Óhidi Rolandék! 

Kaposi Tamás, edző: 

Több éves munkánk gyümölcse az, hogy itt vagyunk, itt tartunk. A fiúk évről-évre folyamatosan fejlődnek, erősödnek és szemünk előtt válnak a magyar NBI meghatározó játékosaivá. Szívvel-lélekkel küzdöttek a srácok, le a kalappal előttük! Sokan nem is tudják, hogy rengeteg munka áll a siker mögött, nap mint nap időt és energiát nem spórolva céltudatosan edzenek és mindezt tanulás mellett. Ez példaértékű a fiatalok számára! 

Csapat: Óhidi Roland, Péter Benedek, Ludovics Ábel, Szabó Bálint, Matyiák Árpád, Miklósi-Sikes Zétény, Fekete Szabolcs, Tóth Kristóf, Varga Gergő, Kiss Attila, Kisházi Valentin, Óhidi Richárd, Kaposi Tamás edző