2019/2020-as Labdarúgó Bajnokságok folytatásával kapcsolatos információk


A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében 2020. május 4-én minden országos és megyei bajnokságokat, kupát és grassroots  tornát lezárnak. A felfüggesztett megyei bajnokságok elmaradt hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg. A megyei bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat. A bajnokságoknak nem lesz hivatalos végeredménye, így nem lesznek bajnokok, érmesek, végeredmény alapján feljutók és kiesők sem. A táblázatok első helyén álló csapatok jogosultak a 2020/2021-es idényben NB. III-as bajnokságba nevezni.

A 2020/2021-es idényben a megyei I. osztályú bajnokságokban a 2019/2020-as megyei I.o -ban részt vett csapatok / kivéve a fentiek alapján más osztályban induló csapatokat / valamint az NB. III -ból kikerült csapatok nevezhetnek.

Ami a Sümeg Városi Sportegyesület Labdarúgó Szakosztályának Megyei I. osztályú csapatát érinti, közös edzéseket nem tartunk, jelenleg is folytatódik az online oktatás.

A bajnoki szereplésünk sajnos nem sikerült valami fényesen, dicsérhetően. A kiesési zónában állt a bajnoki tabellán csapatunk, de a realitásokhoz hozzá tartozik, hogy a csapatunk a tavaszi fordulókban egyre összeszokottabbá, ütőképesebbé változott, ami a harmadik fordulóban eredményességben is megmutatkozott.

Tapolcán vert helyzetből állt fel az együttes és győzni tudtak a tapolcaiak felett. Látszott a csapaton, hogy küzdőképességben, elszántságban, játékban másik vágányra kerültek.

Jelenleg a továbbiakra úgy készülünk, hogy a következő szezon augusztus közepén kezdődik, tehát egy két hónapos szakmai programot kell összeállítanunk / átigazolás, edzés, stb … /  úgy, hogy arra az időpontra legyen egy kész , jó formában lévő eredményesebb csapatunk!

Fazekas László szakosztályvezető