Új épületbe költözött a kormányhivatal Egészségbiztosítási és Családtámogatási Osztálya


November vége óta új helyszínen, a Veszprém, Jókai utca 3-5. szám alatt kialakított ügyfélszolgálaton várják az ügyfeleket a Veszprém Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Családtámogatási és Egészségbiztosítási Osztályának ügyintézői. 

A továbbiakban az egészségbiztosítási nyilvántartásokkal, pénzbeli ellátásokkal és családtámogatási (kivéve lakástámogatás) ügyekkel kapcsolatban a korábban megszokott ügyfélfogadási időben, de már az újonnan kialakított ügyfélszolgálaton lehet ügyet intézni. A veszélyhelyzetre tekintettel ügyet intézni ezeken az osztályokon is csak előzetes időpontfoglalással lehet. Az ügyfélszolgálat az udvaron keresztül közelíthető meg, melyet kihelyezett tájékoztató táblák segítenek. Ugyanebben az épületben (Jókai utca 3-5.) változatlanul működik a Nyugdíjbiztosítási Osztály ügyfélszolgálata is, mely a korábbiakban megfelelően a főbejáraton keresztül érhető el.

A családtámogatáshoz tartozó ügycsoportok közül a lakástámogatási ügyintézés előzetes telefonos bejelentkezéssel a Veszprém, Megyeház tér 3. szám alatt zajlik.

A felújításokkal nemcsak korszerű munkavégzési és ügyintézési helyet alakított ki a Veszprém Megyei Kormányhivatal: az Óvári Ferenc utcai bérleménytől történt kiköltözés jelentős bérletiköltség-megtakarítást is jelent.

Veszprém Megyei Kormányhivatal