Sümeg régen és most – Fotósok figyelem!


Hagyományainkhoz híven, a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház szervezésében idén is fotópályázatot hirdetünk, Sümeg régen és most címmel. A pályázat célja, hogy bemutassuk, felfedezzük mennyit változott a városunk évek, évtizedek vagy akár egy évszázad alatt.  

Olyan fényképeket várunk, melyek egy régi fotó, képeslap, grafika kreatív, egyedi újragondolásai.

A felhívás mindenkinek szól, akiben gondolatot ébreszt a téma: legyen szakmabeli vagy hobbifotós, egy közösség, iskolai osztály… Mindenkinek szeretnénk lehetőséget biztosítani, korhatár nélkül.

Hogyan lehet pályázni? Maximum öt pár fotóval. Kérjük az inspirációt adó alapképet és újragondolt párját. Ha valaki egy képben szeretné megjeleníteni a pályázat témáját, arra is van lehetőség, a lényeg, hogy izgalmasan váljon láthatóvá Sümeg régen és most.

A képeket 2019. április 30-ig várjuk a kisfaludyemlekhaz@gmail.com email címre, a tárgyban „Sümeg régen és most” címszó megadásával, valamint személyesen a Kisfaludy Emlékházba, JPEG, 1920×1080 pixel formátumban.

További információ: személyesen a Kisfaludy Emlékház nyitvatartási idejében, valamint a 70/466-4036 telefonszámon.  

A beküldött fotókat szakmai zsűri értékeli, a legjobbnak ítélt pályamunkákból pedig a V. Gesztenyevirág fesztivál programjaként kiállítás nyílik.

Álljunk meg egy kicsit… merüljünk el a múltban, keressünk egy hajdani sümegi ábrázolást és gondoljuk, fotózzuk újra!

Várjuk a képeket, inspiráljon Sümeg!

Oszkai Réka