ISMÉT EREDMÉNYES VOLT A JÓTÉKONYSÁGI BÁL AZ ÓVODÁBAN


November 17-én került megrendezésre a hagyományos jótékonysági bál az óvoda megújult tornatermében. A szülői szervezet szervező munkájának és a bál részt vevőinek köszönhetően megtelt a terem az intézmény támogatására érkező vendégekkel. A rendezvény bevételét az intézmény eszközeinek megújítására és az óvodai, illetve óvodán kívüli programok támogatására fordítjuk.

Az elmúlt években az önkormányzat és a jótékonysági rendezvények segítségével megtörtént a hiányzó eszközök pótlása. A következő évek feladata a régi, elavult, és megkopott berendezési tárgyak cseréje.  A még folyamatban levő óvodafejlesztési pályázat lehetővé tette az öltözőszekrények és ágyak teljes körű cseréjét. A jövőben fontosnak tartanánk, ha a gyermekszékek helyett újak kerülhetnének a csoportokba.

A rendezvény és a tornaterem előkészítésében jelentős munkát vállaltak a szülői szervezet vezetői és tagjai, az óvoda irodai alkalmazottai, valamint a Közszolgáltató Kft. dolgozói, mindannyiuknak köszönjük.

A vendégek szórakoztatásáért köszönetet mondok a sümegi fiatalokból szerveződött Fehérkövek kamarazenekarnak és a szülők erre az alkalomra szerveződött tánccsoportjának.  A finom étkeket és a sok-sok tombolatárgyat köszönjük szépen a szülőknek és a vállalkozóknak.

A gyermekek és az óvoda dolgozói nevében hálásan köszönöm mindazoknak, akik valamilyen módon hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.

                                          

Hujber Jánosné
óvodavezető