U15 röplabda


U15-ös gyermek csapatunk az országos elődöntő első fordulóján két győzelemmel és egy vereséggel térhetett haza Kecskemétről. A fiúk Székesfehérvár és Szeged ellen nyertünk 3 szettben. A házigazda Kecskemét ellen viszont alul maradtunk 3:0 arányban. Jelenleg a továbbjutást érő második helyen tanyáznak a gyerekek, de a következő fordulóban, Szegeden ismét bizonyítaniuk kell, hogy helyük van a legjobbak között! 
 
Csapatnévsor: 
Kalla Robin, Varga Gergő, Kaiser Márk, Tóth Kristóf, Kuti Benjámin, Sebestyén Márton, Tóth Bálint, Cserép Tamás, Kósa Barnabás, Vecsei Bálint, Németh Áron, Óhidi Richárd 
Kaposi-Pető Tamara, Kaposi Tamás 
 
Kaposi Tamás: 
Mindenki kihozta magából a maximumot és végig koncentráltan tudtunk játszani. Nagyon jó volt a csapatösszhang és ami a legjobban tetszett a mai napon, hogy a gyerekek végig extázisban játszottak. Gratulálok! 
 
Kaposi-Pető Tamara: 
Tudtam, hogy más metódusra van szükség, ami bevált. A csapat morál lényegesen javult. Nem tudnék ezúttal kiemelni senkit, mindenki a legjobbját nyújtotta, egy percre sem engedtek ki a srácok, mutatja ezt az is, hogy a nap folyamán az egyik szettben 12:5-ös hátrányból is higgadtan felálltunk. Ez a fanatizmus törhetetlen. Gratulálok a csapatnak, a vezetőségnek, a szülőknek. Azonban nem dőlünk hátra, sok munka vár még ránk.
 
A megosztásokat köszönjük! 
Szép volt fiúk! 
Hajrá Sümeg-Dabronc!