Röplabda utánpótlás


Március 3-án szombaton Székesfehérvárott rendezték meg a 2017/2018. évi U15 Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság C3-as csoportjának 1. elődöntő tornáját.

A Sümeg-Dabronc titánjai a Dág ellen kezdtek. Magabiztosan, fegyelmezetten nyertek 3 játszmában. A következő mérkőzést a hazai Székesfehérvár gárdájával vívták meg, ahol szettgyőzelem nélkül maradtak alul Szabó Bálinték.

A nap végén ugyan már fáradtan álltak ki Miklósi-Sikes Zétényék a Dunakanyar ellen, de itt is helyt álltak és behúzták ezt a mérkőzést is 3:0-ra.

 

Székesfehérvár – Dunakanyar 3:0
Sümeg-Dabronc – Dág 3:0

Dág – Dunakanyar 3:1

Székesfehérvár – Sümeg-Dabronc 0:3

Sümeg-Dabronc – Dunakanyar 3:0

Székesfehérvár – Dág 3:0

A Sümeg-Dabronc fiú U15-ös csapata így csoport másodikként végzett. Az elődöntő 2. tornája Sümegen a Tatár Mihály Sportcsarnokban kerül rendezésre, amely dátumának pontosítása még szervezés alatt van. A 4 csapatos csoport első két helyezett csapata jut tovább a döntőbe, ahol az ország legjobb 6 csapata küzd meg a 2017/2018-as év U15 Magyar Bajnoki címért.

Sümeg-Dabronc: Óhidi R., SZABÓ B., Miklósi-Sikes Zétény., Kuti B., Kalla J., Németh Á.,KALLA R.,KALLA T.,PRAPATICS Á., Varga G.,Sebestyén M.,Keszthelyi K.,Kaiser M.

Edzői értékelés

Pető Tamara:

Tudatosan készültünk erre a tornára. A legfontosabb taktikát sikerült betartani a srácoknak, ami az volt, felszabadultan nyújtsák tudásuk legjavát. Kivétel nélkül azt láttam a csapatunkon, szeretik azt, amit csinálnak. Számomra ez a legnagyobb győzelem.  Teljesítményük alapján Szabó Bálintot és a Kalla testvéreket tudom kiemelni, de Sebestyén Marci is jól szállt be.  Prapatics Ákos, aki még mini korosztályban versenyzik, az idei szezonban a legjobb teljesítményét nyújtotta és bebizonyította, lehet rá számítani. Dolgozunk tovább.

Kaposi Tamás: Nagyon jó munkát végeznek a fiúk az edzéseken és ez meglátszik a meccsen is, hogy fegyelmezetten betartották a taktikai utasításokat. Várjuk már a következő megmérettetést és, hogy bebizonyítsuk, hogy ez a csapat megérdemli, hogy dobogós helyen szerepeljenek a 6-os döntőben.