RÖPLABDA: Az ország legjobb 12-je között az U15-ös csapatunk!


Sikeres hétvégét tudhat maga mögött Pető Tamara és Kaposi Tamás U15-ös gárdája. A fiúk a 2017/2018. évi Tatár Mihály U15 fiú Országos Gyermek Bajnokság alapszakaszának 2. tornáját is behúzva menetelnek az ország legjobb 12 csapata közé.

A 3 csapatos tornát Szentendrén rendezték, ahol Óhidi Richárdék előbb a Dunaferr-, majd a Dunakanyar gárdáját győzték le magabiztosan 3:0-ra.

A rendezvényen megjelent Tatár Mihály, aki nem csak a fiú Gyermek Bajnokság, de a sümegi tornaterem névadója is.

Sümeg-Dabronc RE: MIKLÓSI-SIKES ZÉTÉNY, ÓHIDI RICHÁRD, SZABÓ BÁLINT, Németh Áron, KALLA TRISZTÁN GÉBRIEL, Prapatics Ákos, Kalla Joel Bastien, Kaiser Márk, Keszthelyi Kristóf, KALLA ROBIN SÁMUEL, Kuti Benjámin, Varga Gergő.

Edző: Pető Tamara, Kaposi Tamás

Pető Tamara: Büszke vagyok a srácokra. Nem csak a mérkőzésen nyújtott teljesítményükért, hanem a mindennapi munkájukért. Kezd beérni a rengeteg munka gyümölcse. Külön dicséret illeti a húzóembereinket, akik a vállukra vették a csapatot és így a legfiatalabbak is játéklehetőséghez jutottak. Azt hiszem, megörvendeztette a nézőket a 10 éves Németh Áron, aki a nyitásaival meglepte ellenfeleinket. Gratulálok a csapatnak, dolgozunk tovább, hosszú út áll még előttünk.

 Azt már lehet tudni, hogy a következő forduló 3 csoportra lesz osztva 4-4 csapatos felosztásban. Mindegyik csoport 1-2. helyezettje jut tovább a 6 csapatos döntőbe.