Megyei Bajnok a Kisfaludy Sándor Gimnázium! 


 
Kedden rendezték meg a megyei röplabda  Diákolimpia Döntőjét Balatonfüreden, ahol a Szent Benedek Gimnázium és a Bródy Imre Gimnázium ellen léptek pályára a sümegi középiskolások. 
 
Az első mérkőzésen a házigazda Balatonfüred nyert az Ajka csapata ellen szoros küzdelemben. Majd a mieink 2 meccset játszottak le egymás után. Az első próbatételt a Bródy ellen hoztuk a kötelezőt, majd a Szent Benedek ellen kicsit döcögősen ment az első-két játszma, azonban a 3. és egyben az utolsó etapban megmutatta igazi erejét a Kisfaludy Gimnázium és ezzel az idei évben Ők lettek a megyei bajnokok! 
 
Csapat névsor: 
Fekete Szabolcs, Óhidi Roland, Ludovics Ábel, Szabó Bálint, Diós Dániel, Szabó Botond, Kulcsár Gergő, Varjú Tamás, Szép Adrián
Testnevelő: Bácskay László
Edző: Kaposi Tamás 
 
Kaposi Tamás: 
Örülök, hogy sok-sok év után újra tudtunk indulni az 5.-6. korcsoportos Országos Diákolimpia röplabda versenyén és, hogy egyből meg is tudtuk nyerni a megyei döntőt. Az Országos Elődöntő már nehezebb lesz, de készülünk továbbra is gőzerővel. 
 
Bácskay László
Egyéni sportágas testnevelőként talált rám a röplabda szeretete, ezért is volt számomra hatalmas élmény a sümegi röplabdacsapat játékát látni, átélni a meccsek feszült pillanatait, főleg a Füred ellen, mivel az ellenfélnfél keményen tartotta magát, így okozva számunkra “kellemetlen” perceket. Mindkét csapat keményen küzdött. Szerencsére a végjátékban bejöttek a figurák, sikerült mindig pár ponttal megnyernünk a szetteket. Örülök, hogy láthattam ezeket a színvonalas mérkőzéseket. Talán még több gimnazista fog bekopogni az edzésekre, hogy részese lehessen annak, amit ez a gyönyörű sportág adhat mindannyiunknak.