Kézilabdás hírek


Az elmúlt hétvége igazi kézilabdás csemegével szolgált városunk kézilabdát szerető közönségének, lányaink szombaton Ősiben, fiaink vasárnap Győrben szerepeltek kisebb nagyobb sikerekkel. Mindkét csapatunkat népes szurkolótábor kísérte el a helyszínekre, ahol remek hangulatot varázsoltak. Gyermekeink sok pozitív tapasztalattal és élménnyel távoztak a helyszínekről. 

A mérkőzések legfontosabb hozadéka az volt talán, hogy egyre több játékos kezdi megérteni nem baj, ha hibázik vagy ront, újra, meg újra próbálkozni kell. Egyre jobban látszik csapatainkon, hogy felszabadultan játszanak és játékukban egyre több passzal, átadással sikerül széthúzni az ellenfél védelmét, így sokszor könnyen gólhelyzetbe kerülhetnek. Védekezésünk kezd összeállni és ennek köszönhetően egyre több indításos gólt sikerült dobnunk!

Külön Öröm számunkra, hogy a héten egyik játékosunk Bock Csaba Veszprémben volt „próbajátékon”, ahol kiválasztották és ha minden jól alakul, akkor jövőre már az „anya” egyesületnél (Telekom Veszprém) vehet részt az edzéseken! Ezúton is Gratulálunk Csabinak!