Kézilabda hírek


Sümeg ismét visszatért a női kézilabdázás térképére!

A Magyar Kézilabda Szövetség Kisiskolás bajnokságában az U10-es korosztályban szereplő lány csapatunk egy győzelemmel és egy vereséggel debütált oly sok-sok év után. Első mérkőzésünkön a Nemesvámos Bajnok DSE I. csapatától vereséget szenvedtünk, de ez nem szegte kedvét lányainknak, hisz a mérkőzésen „úgymond” majdnem végig partiban voltunk ellenfelünkkel. Némi pihenő után lejátszottuk második mérkőzésünket is az Ajkai Trampolin SE ellen, ahol már határozott játékkal, magabiztos passzokkal, jó kapusteljesítménnyel és kemény védekezéssel egy nagy arányú győzelmet arattak lányaink!
Köszönjük lányok! Köszönjük a szülők, nagyszülők és minden családtag támogatását! Külön öröm számunkra, hogy Kovácsné Németh Ildikó is megtisztelte ezt a jeles napot, hisz ő tagja volt az utolsó női sümegi kézilabda csapatnak, így részt vett imádott sportágának újjászületésében, ahol unokájának és csapatának szurkolhatott. Csak így tovább!
A csapat tagjai: Bakos Hanna, Bakos Vanda, Bárány Panna, Bécsi Gabriella, Kovács Kitti, Meszlényi Júlia, Renczes Borbála és Sulyok Enikő
Hajrá Sümeg!