Iskolai versenyek eredményei


Az alsó tagozaton az első félévben két magyar versenyt szerveztünk. Az első és második évfolyam Mesemondó versenyen 1. évfolyamban Dél Patrícia 1. a osztályos tanuló lett az első (felkészítő pedagógus: Czipp Rózsa), a 2. évfolyamban pedig Bock Bence 2. t osztályos tanuló (felkészítő pedagógus: Pintérné Németh Bernadett). A verseny szervezője Czipp Rózsa pedagógus.

A Mese vetélkedőt a 3-4. évfolyamosoknak szerveztük meg, de idén két másodikos csapat is indult. A legjobb eredményt elért csapatokat felkészítő tanáraik benevezték a  „Hétmérföldes csizmában” országos mesevetélkedőre, mely hat fordulós. Az első fordulót minden csapat eredményesen teljesítette. A 2. fordulóból 5 csapat juthatott tovább.

A továbbjutó csapatok és felkészítőik:

I.              3.t – Perger Mónika pedagógus
II.            2.t- Pintérné Németh Bernadett pedagógus
III.           3. a – Lovró Krisztina pedagógus
IV. –V.   4.b – Végh Beatrix pedagógus

Szervező pedagógus: Pintérné Németh Bernadett

Sportversenyekben is bővelkedett az elmúlt időszak. A Floorball diákolimpiát Komáromban rendezték meg. A 2.T- ből két csapat vett részt. A fiúk a harmadik, a lányok pedig az ötödik helyet szerezték meg.

 

Játékos sportversenyt szerveztek Balatonfüreden, ahol a negyedik helyezést hoztuk el. Felkészítők: Perger Mónika és Vassné Bakondi Katalin.

Grundbirkózás diákolimpián két korcsoportban indultunk, fiúk, lányok, összesen 4 csapat. Az első korcsoportban a fiúk negyedikek lettk, a lányok pedig másodikak, így továbbjutottak a miskolci döntőbe. Második korcsoportban a fiúk és a lányok egyaránt ötödik helyezettek lettek. Felkészítőjük Diósné Zsuzsa.

Az eredményeket összefoglalta:

Pintérné Németh Bernadett pedagógus