„Hívogat az óvoda, kapuját kitárja…”


 Óvodába hívogató és beíratás a Kompanik Zsófia Óvoda és Bölcsőde intézménybe

 

Kedves Szülők! Kedves Gyermekek!

Közeledik az óvodai és bölcsődei beíratás időpontja. Szeretnénk lehetőséget biztosítani Önöknek, hogy megismerjék az intézményt, melyet kiválasztanak gyermekük számára.

Szeretettel hívunk, várunk minden érdeklődő szülőt és leendő óvodás kisgyermeket 2018. április 6-án 10 órától 11,30 óráig az intézmény bemutatását célzó programunkra.

Intézményünkbe, a Sümegi Vár lábánál, szép természeti környezetben, tágas,  játékokkal felszerelt udvarral, fejlesztő eszközökkel bővelkedő nagy tornateremmel, a művészeti nevelést előtérbe helyező pedagógiai programmal, délutáni foglalkozásokkal, néphagyomány ápolással, élményt nyújtó, változatos programokkal és sok szeretettel várjuk a gyermekeket.

Kérem, ismerjék meg óvodánk tárgyi és személyi adottságait, pedagógiai programját, tevékenységeinket, óvodai és óvodán kívüli programjainkat! Nyerjenek betekintést a mindennapi nevelőmunkába!

További információkat szerezhetnek intézményünkről és programjainkról a honlapunkon www.kompanikovi.hu, illetve a tevékenységeinkről készült felvételeket megtekinthetik a Sümeg Városi Televízió honlapján sumegtv.hu, illetve www.sumegonline.hu.

Amennyiben a látottak és a hallottak elnyerik tetszésüket, és eldöntötték, hogy intézményünket választják gyermekük számára, akkor szeretettel várjuk Önöket

2018. április 24 én 8-16,30 óráig és

2018. április 25-én 8-17,30 óráig tartó beiratkozásra!

A beíratás helye: Kompanik Zsófia Óvoda és Bölcsőde, Sümeg, Rendeki utca 1./ emelet óvodavezetői iroda/ A beiratkozáshoz kérjük, hozzák magukkal a következő dokumentumokat:

  • a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót,
  • lakcímet igazoló hatósági igazolványt és
  • társadalombiztosítási azonosítóját, továbbá
  • a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványát.

Tájékoztatom Önöket, a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 8.§ (2) rendelkezése szerint 2018, szeptember 1-től kötelező óvodába járni azoknak a kisgyermekeknek, akik 2018. aug. 31- ig betöltik a 3. életévüket. A törvény 8.§ (1) alapján – bizonyos feltételek mellett – az óvoda felveheti azokat a gyermekeket is, akik a felvételtől számított féléven belül betöltik a 3. életévüket.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!                             

                                                                                       Hujber Jánosné

                                                                                         óvodavezető