Sümeg Trail futóverseny idén is!


Sümeg Trail futóverseny idén is!

 

  1. szeptember 10-én rendeztük meg első futóversenyünket Sümegen. Szerencsére egyre többen visszatalálnak a sporthoz, mint feszültséglevezetőhöz, így nagy divatja lett a futóversenyeknek és ebből mi sem akartunk kimaradni!

271 indulónk volt a versenyen – amire nem számítottunk elsőre-, de aminek nagyon örültünk!

 

Néhány üzenet, amit a verseny után kaptunk, azt hiszem mindent elmond:

 

„Számomra az egész verseny az elejétől a végéig pozitív élmény volt! Nagyon-nagyon figyelmesek voltatok, látszott, hogy a verseny tényleg rólunk futókról, és nem a piszkos anyagiakról szólt! Irtó kedves volt mindenki! A gulyás fenséges volt! Biztos nevezők vagyunk a jövő évi versenyre is!!!”

Nyakas Erika

 

 

Köszönet az élményért! Én nem éreztem, hogy problémák lettek volna. Drukkolok, hogy jövőre is sikerüljön megszervezni ezt a csodálatos eseményt, ami az egész családnak tökéletes időtöltés. Köszönet a nagyszerű városnéző túráért is.”

Németh Endre

 

„Nagyon jó szervezés volt! A 21 km-es pálya megerőltető volt, de csodaszép! Külön köszönet, hogy benne volt a Fehérkövek! Nekem a frissítés szuper volt, különösen a paradicsomot értékelem én személy szerint! Na meg azt, hogy végre ennyi rég nem látott ismerőssel találkozhattam! Csodás élményekkel lettünk gazdagabbak! Köszönöm! Jövőre is itt leszünk!

 

Töreky Renáta

 

Sziasztok! Sok terepfutó versenyen voltam az idén, de meg kell vallanom ez a rendezvény nagyon jó volt, és nálam az első 4-ben foglal helyet. De jövőre, ha lehet, több szalagot tegyen ki a Kustos István barátom, mert a következő közös futásunkon rálépek a sarkára!

Köszönöm, hogy itt lehettem! Köszönet minden szervezőnek és segítőnek, akik támogatták ezt a rendezvényt! Jövőre pedig folytatást remélek!”

Szalkai Zsolt

 

Mi pedig folytatjuk.

 

Az idei verseny időpontja szeptember 2-a, szombat. A helyszín ismét a Kisfaludy-tér.

A távok hasonlóak, mint tavaly :  Csemege – 1,4 km, Csípős – 8km, Erős – 21 km, és most még ráadásként a Tüzes táv 21 km-en a kerékpárosoknak.

A versenyt szakaszosan indítjuk majd.

Természetesen most is lesznek kísérőprogramok, mint tavaly, és ebédet is kapnak az indulók.

 

Nevezni az alábbi helyeken lehet:

– Személyesen a Tourinform Irodában, Sümeg, Kossuth u. 15.

– Online az esemény weboldalán: www.sumegtrail.hu

– Online az esemény Facebook oldalán:  Sümeg Trail II. -terepfutó és kerékpár verseny

 

Az indulók számát 500 főben limitáltuk, jelenleg 110-nél tartunk, így még van hely. Munkánkat megkönnyítené az online jelentkezés. Ha nem telik be a létszám, természetesen majd a helyszínen is lehet nevezni, csak egy kicsit drágább nevezési díjjal.

A versennyel kapcsolatos összes információ megtalálható a www.sumegtrail.hu weboldalon.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Iván Anita