Pólósaink ismét remekeltek


Pólósaink ismét remekeltek

Férfi vízilabda-válogatottunk 7-5-re verte a görögöket, így a mieink kerültek be a döntőbe. A mérkőzés után így értékelték a fiúk a meccset.

A csapat rendkívül összeszedett volt, a higgadtságnak, a jó blokkoknak, na meg persze Nagy Viktornak köszönhetően pedig ismét remekelt a magyar csapat.

„Egy elődöntőt meg kell nyerni, mindegy, hogy tíz vagy egy góllal. Ennek a mai győzelemnek az volt a kulcsa, hogy az elejétől kezdve higgadtak tudtunk maradni, ez pedig a találkozó közepén és a végén sem veszett el”- összegezte a mérkőzésen történteket Märcz Tamás szövetségi kapitány. Emellett azt is kihangsúlyozta, hogy a fiúk mindenképpen az aranyéremre hajtanak.

Manhercz Krisztián szintén csak szuperlatívuszokban tudott beszélni a védekezésről:

„Két negyed alatt egy gólt kaptunk, azt is akkor, amikor a kispad, velem együtt már a közönséggel ünnepelt. Nagy Viktor ezúttal is lehúzta a rolót, mi pedig remek blokkokkal segítettük ki”

A közönségre most sem volt panasz, férfi-vízilabdaválogatottunk pedig úgy érzi, hogy ilyen szurkolás mellett bármire képesek lehetnek. A fiúk szombaton 20:30-kor játsszák a döntőt a horvátok ellen.