Felavatták a Farkasok új otthonát


Felavatták a Farkasok új otthonát

 

Új, frekventált helyre költöztek a brazil jiu-jitsu edzések Sümegen, így sokkal könnyebben megközelíthető, és szabadabban használható az edzőterem.

 

A decemberi dódzsóavatón szép számmal  összegyűltek a gyakorlók, és két fekete öves vendég instruktortól leshették el a technikák rejtelmeit. Bécsből Petar Pecija mester érkezett, aki a ZR Team iskola tökéletes precizitását képviselte, Varga Levente mester Budapestről pedig az átadás egyik legszórakoztatóbb módját testesítette meg laza egyéniségével. A gyerekek háziversenyére Zalaegerszegről, Bocföldéről, Tapolcáról és Csabrendekről is érkeztek ellenfelek, így jó tapasztalatszerzésnek bizonyult a csillogó érmek elnyerésén túl is.

A 60 m2-esre kibővült tatamifelület jól vizsgázott, hiszen akár 15 páros is jó kedvűen és rugalmasan tud együtt gyakorolni, ha a helyzet megkívánja.

Az órarend is számos új lehetőséggel bővült: a fegyveres gyakorlásokra már Sümegen is háromszor nyílik alkalom minden héten, valamint újra meghirdetésre kerültek a rendszeres MMA és a no-gi edzések. A hét minden napjára jut a kínálatból. Induló aikido csoporthoz is lehet csatlakozni. Akinek pedig az időbeosztása ezt teszi lehetővé, a kora reggeli edzésidőpont is kihasználható, vagy akár magánórák is egyeztethetők Molnár Gábor vezető oktatóval.

Speciális tematikájú szemináriumok is meghirdetésre kerültek, így az érdeklődők női önvédelemmel, meditációs, csi-kung és egyéb energetizáló, test-összerendező technikákkal is ismerkedhettek, valamint versenyelméleti képzésre is sor került már. Érdemes figyelni a Farkasok programkínálatát!

A rekreáció a Farkasoknál masszázzsal is elérhető, Molnár Gábor 3 danos yumeiho terapeuta hathatós közreműködésével.

Számos különböző út és módszer a boldog új esztendő megvalósításához – mindez egy helyen, a város szívében!

További információ: www.farkasok.com

(Sümegi Kata)