Sümegi lány lett Budapest Szépe


Egy sümegi fiatal hölgy lett Budapest Szépe. Horváth Daniella nem először vett részt ehhez hasonló versenyeken, most azonban különleges kisugárzásának köszönhetően első lett a fővárosi vetélkedésen. A jelenleg középiskolás lánynak azonban nemcsak a szépség fontos, szorgalmasan halad tanulmányaiban is kitűzött céljai felé.

Közvetlen, mosolygós. Néhány napja érkezett haza a Budapest Szépe választásról. A fővárosban végzi tanulmányait, így nevezhetett a versenyre. Pontosabban nővére juttatta el a jelentkezési lapot, de ezt a fiatal lány nem bánja.

Megtudtuk, hogy a felkészülésre kevés ideje jutott. A legnagyobb kihívást a színpadi koreográfia elsajátítása jelentette. Szerencsére azonban már volt egy kis rutinja a korábbi versenyekről, például részt vett már egy Veszprém megyei versenyen is, ahol a középdöntőig jutott.

Tehát máris itt vannak a következő tervek. Megannyi feladattal: köröm, frizura, smink. Ám ennél is fontosabb tényezőkre kell figyelni. Lelkileg is fel kell készülni – mondja. Most következnek a fotózások, aztán a verseny folytatása, az országos döntő.

S mi lehetett a siker titka? Horváth Daniella úgy látja, a pozitív kisugárzása a legnagyobb erénye.

Ám kisugárzás ide vagy oda, az alaknak is formásnak kell lennie, s ezért nap mint nap tenni kell, de ez az egészséghez is ugyanolyan fontos – emeli ki.

A fiatal lány most élvezi a szépségversenyeket, élvezi a csillogást, a kifutók, színpadok világát. A legfontosabb azonban az, hogy egészen konkrét elképzelései vannak a céljait illetően. A versenyzés hobbiként van jelen az életében, emellett folytatja tanulmányait Budapesten, könyvelő szeretne lenni.