Fotópályázati felhívás


Tavaly indított kezdeményezésünket folytatva, a Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház fotópályázatot hirdet, „Fedezd fel!- Fotózd le!” címmel. A pályázat célja, hogy bemutassuk, felfedezzük Sümeg város sokszínűségét, rejtett szépségeit, melyeket a mindennapokban nem is veszünk észre, annyira az életünk része.

Most álljuk meg egy kicsit….

Olyan fényképeket várunk, melyek kreatívak, egyediek, városunk különlegesebb pontjainak, épített kincseinek egy-egy „apróbb” részletét mutatják be, pillanatról és értékről együtt tudnak mesélni.

A felhívás mindenkinek szól, akiben gondolatot ébreszt a téma: legyen szakmabeli vagy hobbifotós, mi mindenkinek szeretnénk lehetőséget biztosítani, korhatár nélkül.

A maximum öt képből álló sorozatot (JPEG, 1920×1080 pixel) 2018. április 20-ig várjuk a kisfaludyemlekhaz@gmail.com email címre, a tárgyban „Fedezd fel!- Fotózd le!” címszó megadásával, valamint személyesen a Kisfaludy Emlékházba.

A beküldött fotókat szakmai zsűri értékeli, a legjobbnak ítélt pályamunkákból pedig a IV. Gesztenyevirág fesztivál programjaként kiállítás nyílik.

Várjuk a képeket, fedezd fel Sümeget!

Torma Kinga

Kisfaludy Sándor Emlékház