KISFALUDY SZÍNHÁZA – SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR SÜMEGEN!


TOP-5.3.1-16-VE1-2017-00011
„Helyi identitás és kohézió erősítése a Sümegi Járásban
Együttműködve a térségünk értékeiért”

 

KISFALUDY SZÍNHÁZA – SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR SÜMEGEN!

Kóstolj bele a színház-csinálás világába!

 

Hiszen „színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő…” (William Shakespeare)

Július 15-19 között egy izgalmas, különleges, Sümeg egyik kiemelkedő értékére épülő színjátszó tábort szervezünk. Az öt napos táborban ízelítőt kaphatsz Kisfaludy Sándor – Himfy költészetéből,

bepillantást nyerhetsz a bővérű, szabadszájú középkori komédiák, a vásári képmutogatós játék, a mozgásszínház és a klasszikus drámai színház világába, eszközeinek, formanyelvének rejtelmeibe. 

Az együtt töltött idő során sok-sok nevetéssel, kötött játékkal, rögtönzésekkel, karakterelemzéssel, jellemépítéssel indulunk el egy-egy szerep megformálása felé!

A tábor célja egy felejthetetlen hét együtt töltése –ahol új arcodról ismerheted meg saját magad!

Létrehozunk egy komplex színházi előadást, melyben helyi értékeink elevenednek meg Kisfaludy Sándor költészetének, regéinek felhasználásával.

A táborba maximum 15 főt várunk, jelentkezni lehet 15 éves kortól. Olyan fiatalokat és régebb óta fiatalokat várunk, akik igazán érdeklődnek a színjátszás és a költészet iránt.

A program keretében a napi egy főétkezést és uzsonnát biztosítjuk. A napi beosztást, a munkarendet a jelentkezőkkel egyeztetve alakítjuk ki.

Kérünk, a közösségi oldalunkon megtalálható https://www.facebook.com/KisfaludyEmlekhaz/ jelentkezési lapon jelezzétek számunkra, hogy délelőtti (9-12 óráig), délutáni (15-18 óráig) és – vagy esti (19 – 20.30 óráig) tréningeken, játékokon is részt tudtok-e venni?

 A tábor a TOP-5.3.1-16-VE1-2017-00011 „Helyi identitás és kohézió erősítése a Sümegi Járásban – Együttműködve a térségünk értékeiért” című pályázat keretén belül kerül megvalósításra.

A részvétel a pályázatnak köszönhetően ingyenes, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

Várunk szeretettel!

Oszkai Réka, a tábor szervezője és Kiss György, a tábor művészeti vezetője

 

 

Letölthető jelentkezési lap: JELENTKEZÉSI LAP